Våkn opp, Staal-folk !

Det går altfor tregt med Staal-registreringer til GRASROTANDELEN.  Den første uka  ble resultatet kun 37 registreringer (= kr 4 682).  Dette tallet bør mangedobles  –  potensialet for betydelige, årlige inntekter er nemlig mye større enn medlemmene trolig er klar over.
Som eksempel kan nevnes at  Åkra IL på Karmøy allerede første uka skaffet seg 214 registreringer  som gav nettoinntekt på ca kr 33 200.  Der snakkes det ikke om kompliserte opplegg med strekkode og organisasjonsnummer. Medlemmene gir kun beskjed ved innlevering hos kommisjonær, og registrering på spillerkortet er raskt ordnet.
HVA GJØR DU NÅ ?
Opplegget er enkelt : Neste gang du leverer inn Lotto, tipping, Oddsen, gir du beskjed om at du vil støtte Staal, og du får registrert spillerkortet ditt – se takkekommentar nederst på spillkvitteringen ! Spiller du via nett eller mobil, oppgir du Staals organisasjonsnummer 985 336 911 ved registrering.
HUSK : De 5 % som Staal får, trekkes selvsagt ikke fra verken ditt innsatsbeløp eller gevinstbeløp. Pengene kommer fra Norsk Tippings overskudd ! Altså er dette et rent vinn- vinn – opplegg  –  og laget vårt kan hvert år få flere titusener i lett-tjente ekstrainntekter.
Ikke glem å overbevise familiemedlemmer, venner og kjente om at Staal-registrering er det eneste riktige ! Den direkte «munn til munn – metoden» er absolutt mest effektiv. Litt «påminningsmasing» er kanskje også nødvendig.   STÅ PÅ !

Kjell Hansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *