Vellykket trenerkurs i håndball

Mandag og tirsdag ble det arrangert trenerkurs for håndballens ledere og trenere Strandahallen. Hele 15 av Staal’s trenere(+ 1 fra MIL) brukte 2 kvelder på å oppdatere seg. IFO’en var også representert på kurset. Det virket som de fleste syntes dette var vel anvendt tid. Engasjementet var i hvertfall upåklagelig.

Det var de 2 første modulene av Trener 1 utdanningen som ble gjennomført. Vi tar sikte på å ta de 4 resterende i løpet av neste sesong. Hvis alle tar disse modulene, vil vi være veldig godt rustet til å ta i mot unge håndballspillere i framtiden.

Kurset ble ledet på en utmerket måte av utdanningsansvarlig i Rogaland Håndballkrets, Frode Ellingsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *