Tyrkia dag 3: Bassengterroren fortsetter!

Midtstopper Stian Nag blogger om A-lagets treningsleir i Tyrkia.

2009-03-18_210516
Sigve Kleppa, til venstre, Knut Ivar Tjeltveit og resten av Staal-spillerne har gode økter i Tyrkia.

Dag 3.
Litt mer overskyet start på dagen i dag, men temperaturen var fin og solen tittet frem i ny og ne. Vi har terpet pasninger og formasjon i dag, og har igjen hatt en fin dag på treningsfeltet! Men kanskje den aller største spenningen skjer ved bassengkanten for tiden.

Det har seg nemlig slik at vi må passere et iiiiskaldt basseng på vei til og fra bussen som går til treningsfeltet. Og spenningen når vi går forbi poolen er til å ta og føle på. Det er mange dirty tricks ute å går, og bøllene ligger på lur langs hele veien tilbake til hotellrommet.

I dag var det, til alles store glede, at det var bøllen over alle bøllene, Per Krister som ble kastet uti av en årvåken Thomas Mæhle. Jubelbrølet vrælte over hele plassen og Thomas høstet mye applaus av både Staal spillere og andre besøkende rundt bassenget.

Situasjonen som skjedde etterpå var minst like verdt å få meg seg. Per Krister bestemte seg nemlig for å bruke ”survival of the fittest” prinsippet og fant den svakeste og minst motstandsdyktige i gruppen, Knerten. Knerten skyldte forresten på at han hadde latterkrampe og var udugelig i gjerningsøyeblikket.

Men det vår kjære Pekky ikke visste var at en luring på 2 meter ved navn Ronny lurte like bak som en slu rev. Bak han igjen kom enda en rev, nærmere bestemt en Hjelmelands-rev ved navn Sigve. Han benyttet selvsagt anledningen til å skyve dem alle uti det iskalde bassenget. Stilen til Ronny, som desperat prøvde å vifte balansen tilbake før den lange kroppen falt i bassenget, kan ikke beskrives med ord.

2009-03-18_2105441
Uten mat og drikke duger ikke Staal-spillerne

Med andre ord, vi koser oss fremdeles her nede og gleder oss veldig til kamp i morgen mot Tangmoen.

HEIA STAAL!
Og takk for i dag 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *