Staal tap mot Vaulen

Arne Dalehaug   Foto:Strandbuen
Arne Dalehaug Foto:Strandbuen

Staal tapte 4-1 for Vaulen på kunstgraset på Vaulen.  Arne Dalehaug skårte Staal sitt mål.  Etter oppløftende kamp i Tyrkia og utklassingen av Klepp var forventingene store til dagens kamp mot Vaulen. Men kampen idag viste at ingen tre voksen inn i himmelen. Staal kom aldri igang og kvaliteten på prestasjonene var jevnt over svake.

Staal kom under 0-3 iløpet av første omgang og spillet bar preg av at dette var en dårlig dag på jobben.  Arne Dalehaug reduserte rett før pause, men kampen ble punktert 12 minutt før slutt da Vaulen gikk opp til 4-1. Nå venter en ny treningsuke og da håper trener Hallgeir Hinna og ha Sindre og Erlend tilbake i trening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *