FØR KAMPEN: Hundvåg-Staal, M 3.div avd 12, tors 23. april

Hundvåg-Staal, M 3.div avd 12, torsdag 23. april kl 19:00

Sindre Fjelde
Sindre Fjelde

Navn: Sindre Fjelde
Posisjon på banen: Midtstopper
Alder: 26
Bosted: Tungland
Sivilstand: Singel
Yrke: Ingeniør

Beskriv motstanderen:
Hundvåg, nyopprykka lag som har hentet inn mange nye spillere. Blant annet Trygve Åse Lunde fra Bryne. Vanskelig å vite hvordan de spiller ettersom det er lenge siden vi har møtt dem, men de har nok av enkeltspillere som kan gjøre ting på egenhånd. Alltid vanskelig å møte nyopprykkede lag tidlig i sesongen.

Hvordan skal dere vinne kampen?
Kampen vinnes ved å være konsentrerte og disiplinerte til enhver tid, trø til i dueller og springe mye mer enn Hundvåg. Jeg er overbevist om at angrepet vårt er mer enn godt nok til å score mål mot Hundvåg så dermed er det egentlig en ”enkel” jobb for oss bak; vi må bare holde nullen…!

I hvilken divisjon spiller Staal om 5 år?
Om 5 år har vi etablert oss i 2. divisjon og hører hjemme på øvre halvdel.

Beskriv en perfekt vårdag?
Ein skyfrie og vindfrie dag på sjøen med fiskestang og store bitevillige fisker.

Hva gleder du deg til?
Gleder meg til sesongen er i gang og at det endelig skal kjempes om poeng etter en lang oppkjøring.

Har du en artig historie fra fotballen?
Vi spilte mot Bjerkreim i vinterserien en av de første sesongene jeg og Tomas (tvillingbroren, red. anm.) spilte sammen på a-laget. Jeg spilte midtstopper og hadde vært i en tøff duell med en Bjerkreimspiss. Han var kjapt oppe etter duellen og spente muskler. I det han snudde seg og skulle springe bort kunne jeg ikke la være, så jeg satte en god gammeldags ”hykkas” på han. Han gikk på trynet, og ble selvsagt enda sintere. Men nå hadde vi fått dommerens oppmerksomhet så han kunne ikke gjøre noe med det. Litt senere i kampen fikk vi corner og jeg var overbevist om at hevnen skulle komme. Problemet for han, og for så vidt Tomas, var at jeg og Tomas er forholdsvis like. Så Tomas fikk en albue i ansiktet og Bjerkreimspilleren ble utvist. Moralen her må vel være at en ikke skal sette ”hykkas” på andre spillere uten at en har en tvilling som kan ta støyten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *