Drama for Staal G19

Referat Staal Jørpeland G19 – Ålgård G19, 3. mai 2009

Onsdag ettermiddag kom gjestet Ålgård Junior et ungt og sterkt Staal Junior i sola på Jørpeland. Begge lagene var ute etter tre viktige poeng å ha med seg videre. Ålgård gikk først opp i ledelsen etter et selvmål i starten av kampen. Staal svarte derimot etter et flott hodestøt av Asgeir Austigard på en corner. Ikke lenge etter scoret kaptein Sander G. Nag. Etter dette hadde Staal god kontroll og Ålgård var heldige som fikk en scoring på straffespark rett før pause. Dermed gikk lagene i garderoben med 2-2.

I andre omgang gikk begge lagene ut for å skaffe seg tre poeng. Staal kom best i gang etter et flott frispark av Daniel Høllesli. Ålgård utlignet etter dette og det stod 3-3 i målprotokollen. På stillingen 3-3 hadde Staal noen svært gode sjanser til å avgjøre, men Ålgård holdt unna. Ålgård trakk derimot det lengste strået etter et selvmål av Staal, til stor skuffelse for Staal Junior.

SB

kampreferater-annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *