J14 med storseier over Vaulen

tabell-j14
Tabellen etter dagens kamp

Vaulen ble sendt hjem med 1-6 i kofferten etter årsbeste av Staaljentene. Dette var en herlig revansj, da Vaulen er det eneste laget som har slått oss i år.

Hele kampen bar preg av stor Staaldominans, men det var allikevel bare 1-1 til pause, etter scoring av Amalie Lekvam. Stolpe og uheldige avslutninger gjorde 1. omgangen ulidelig for oss på sidelinjen. Vaulen klarte å utligne på et flott frispark som Tina dessverre ikke klarte å holde.

I andre omgang gikk Grete uvillig i mål men hun storspilte :-) Jentene gikk rett i angrep og Tina scorte etter bare 2 minutter. Deretter rullet vi opp det ene angrepet etter det andre og målene trillet inn. Mari satte det tredje etter en flott vending og skudd med venstre, Ida N. det fjerde via en Vaulenspiller, Agathe det femte etter et flott innlegg, og Amanda det sjette med et velplassert skudd nede i hjørnet.

Nå leder vi puljen med 4 poeng, men Tjensvoll har to hengekamper og kan ta oss igjen. Vi satser på at de går på en smell – for fortsetter jentene sånn som dette fortjener de puljeseieren.

Neste kamp er borte mot SIF neste mandag. Vårens oppgjør var jevnt, men vi vant 2-1, så vi går for en ny seier på kunstgresset på SIF’en.