900.000 til 90-åring

Banksjefene Turid Larsen og Lars Meling Hultin i Sparebank1SR-Bank overrakte en sjekk på hele 900.000 kroner under Staals 90-årsfeiring i Staaltun lørdag 12. september.

Bakgrunnen for den fantastiske gaven er klubbens Ryfylkesatsing.

– Vi i SR-Bank synes dette jubileet er en glimrende anledning til å være med og tenke framover. Banken har som mål å være en del av regionen og gjøre det attraktivt å bo og skape arbeidsplasser. Da er viktig at det er varierte muligheter for skole, idrett og kultur i Ryfylke. Staal har en sterk lokal forankring. Satsingen som gjøres nå rekker langt utover Strands grenser, sa Turid Larsen og viste til talentutvikling på tvers av kommunegrensene, Ryfylke fotballskole, idrettslinje på Strand vdg, Ryfylkehallen og Vikings satelitt-satsing.

– Dette er samarbeid som styrker fellesskapet i regionen. Vi er stolte over ha vært en støttespiller for Staal i mange år og har lyst til å overrekke en sjekk. Håper det er med på å styrke Ryfylkesamarbeidet ytterligere. Dette blir en spennende tid, det er gjort store investeringer. Anlegget er praktfullt og mange er engasjerte, sa banksjefen og ga sjekken til Staal-leder Knut Steinar Kvindesland.

Han fortalte at styrene i Staal skal samles for å legge strategien videre.

– Dette setter vi veldig stor pris på. Tusen takk skal dere ha, sa Kvindesland.

90

1 hendelser på “900.000 til 90-åring”

  1. Tilbakeping: Tap i jubileumskamp « Staal Jørpeland IL – Håndball

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *