Sliteseier for J14

tabellj95Jentene reiste tidlig til byen før den vanskelige bortekampen mot SIF. Vi var tilstede 2 timer før kamp og fikk god anledning til å forberede oss på det nye flotte stadionet til SIF. Kampen var tett og jevn hvor begge lag prøvde å spille med brede kanter på den store banen.

Første omgang startet med et stort Staalpress de første 10 min. uten at vi fikk satt et mål. Etter dette jevnet spillet seg ut og jentene gikk litt tomme, da det ble uvant mye løping på det store banen. Ca. 10 min. før pause kom den forløsende scoringen – et innlegg fra Ida N. som spratt over keeper etter godt press av Agathe.

2. omgang ble ulidelig spennende og vi ble regelrett overkjørt de første 20 minuttene. SIF spilte og spilte, vi tapte de fleste dueller, men heldigvis var deres avslutninger dårlige og vårt forsvar tilsvarende gode og heldige. De siste 15 min. overtok vi igjen, og vi hadde nok fortjent en ny scoring etter flere sjanser, bl.a. et tverrliggerskudd av Ida N.

SIF var gode, sannsynligvis det beste laget vi har møtt til nå så det var deilig med en seier. Forhåpentligvis vil SIF slå Tjensvoll slik at vi har en større mulighet til å vinne puljen.

Jentene skal ha honnør for innsatsen gjennom hele kampen. Jeg føler vi har tatt et nytt steg og viser gang på gang en herlig vinnervilje helt til fløyta går. Neste kamp blir neste mandag hjemme mot Hinna. Møt opp folkens og gjør dette til en kanonkveld for jentene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *