Staal G19 slo Bryne

Juniorene har stø kurs oppover. Laget skulle spille mot Bryne som kjemper om å vinne eliteserien. Bryne startet best og ledet 1-0 med en litt uheldig start for Staal junior. Etter dette startet Staal å dominere. De reduserte til 1-1 av Asgeir Austigard. Staal kunne fort ha økt til 2-1 før pause etter både stolpeskudd og en redning på streken, men pause resultatet var 1-1.

Det lød en god stemning i garderoben i pausen og alle mann ville vinne kampen. Staal starter best og kjører mer eller mindre sitt eget løp. De scorer både 1, 2 og 3 mål før annen omgang er over. Dermed tok Staal en sterk seier mot Bryne. Dette er Staal junior sin tredje kamp på rad som de vinner. Fortsetter de slik kan de klatre høgt opp på tabellen før sesongslutt.

Målscorerne i dag var Asgeir Austigard 2, Sander Nag og Tor Olav Aakre.

Ref. Jørgen Helland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *