Gutter 11 i Hanahallen

Guttene fikk en kanonstart i sin første kamp på stor bane. Ålgård/Figgjo fikk sterk motstand fra kampstart til kampslutt med ett fotkjapt staal lag. Sluttresultat 14 – 6 Vebjørn Barka ble toppscorer med 9 mål, andre som kom på scoringslisten:

Roger Haukalid – 1 mål, Andre Barka – 1 mål, Sondre F. Ness – 2 mål og Sander Hjelmen – 1 mål Gabriel Havrevold voktet målet og hadde mange flotte redninger, Ola Kvindesland og Håkon Norland kom ikke på scoringslisten men spilte en bra kamp og hadde flere målgivende pasninger.

I den neste kampen møtte vi Klepp 1, en litt sterkere motstander. Det var litt uenighet om sluttresultatet etter endt kamp, vi mener det blei uavgjort 11 – 11 men tavlen viste 13 – 11 til Klepp 1.

Målscorere:

Vebjørn Barka – 5 mål, Sander Hjelmen – 3 mål, Andre Barka – 2 mål og Roger Haukalid 1 – mål.

G11 hana web Pep-talk før kamp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *