Tap for B-laget mot Rosseland

Det ble nok et knepent tap for Staal Jørpeland 2 mandag kveld. Staals gutter gjestet Rosseland i en kamp som endte 3-2 til hjemmelaget. Rosseland startet kampen best, og satte høyt press på Staals rekrutter. Etterhvert kom imidlertid bortelaget mer med, og selv om Rosseland ledet 1-0 til pause, var det en jevn og tett første omgang. Over i andre omgang fortsatte Staal den gode trenden, og skapte en rekke store sjanser. Etter at Rosseland hadde økt ledelsen til 2-0, kom Staal tilbake og Eirik Jøssang satte fint inn 1-2. Stemningen hos bortelaget steg ytterligere da Sindre Loug plasserte ballen i nettet til 2-2. Rosseland kom likevel tilbake, og like før slutt scoret jærbuene seiersmålet på straffe.
Lørdag kommer Vardeneset 2 til Jørpeland for årets siste seriekamp for rekruttlaget. Kampen spilles på den nye kunstgressbanen klokken 15.00.

Staals lagoppstilling:
Keeper: Thomas Rønneberg
Forsvar: Robert Holta, Vetle Bjørlo Kallesten, John Petter Nordbø, Sindre Loug
Midtbane: Jørgen Sandvik, Trond Rossemyr, Knut Ivar Tjeltveit, Ole Harald Toppe
Angrep: Preben Isachsen, Eirik Jøssang.
Innbyttere: Kristian Vetrhus Jacobsen, Ole Joachim Bøe

– John Petter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *