Møte Ungdomsavdelingen

Det blir møte i Staaltun torsdag 12.11.2009 kl 19:30.

Hovedtema blir fordeling av vinterens treningstider. Det har vært et tema i diverse fora å arrangere treninger på tvers av aldersklassene, dvs at en prøver å få samtidige treninger for nærliggende årsklasser. Det er flere grunner til dette, bla utnytting av banekapasitet og fordeling av treneroppgaver (kan en trener trene flere årsklasser på samme tid ?). Ber dere tenke litt på dette og gjerne diskutere dette med andre årsklasser på forhånd.

I tillegg vil vi ta en foreløpig evaluering av sesongen. I den forbindelse ligger mal for årsrapport vedlagt, denne skal alle lag returnere til meg innen 01. desember

Jostein Karlsen blir også med på møtet.

MAL ŒSRAPPORT 2009 SESONGEN.doc

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *