Gutter 9 på tur

En liten rapport fra Gutter 9 sin turnering i Kvernevikhallen lørdag 14. november.

Vi stilte mannsterke opp på turnering. Guttene var kjempeklar for å erobre bylandet for første gang iår. Noen hadde erfart dette før, mens for andre var dette første gang. Vi hadde tre lag, og det ble både seirer og tap. Men humøret holdt alle oppe, uansett resultat. Vi ser at det allerede er fremgang.
Gutter 9 er en stor gruppe med 3. og 4. klassinger. Vi har nå snart registrert 40 spillere på treningene. Dette er kjempekjekt, selv om det til tider kan by på ulike utfordringer. Men vi er en kjekk gjeng, og vi har det gøy på treningene og kampene 🙂

Neste turnering er 12. desember i Tanangerhallen. Heldigvis har observante trenere allerede sett at dette kan kombineres med årets julebukk 🙂

  IMG_1667 web IMG_1695 web

Oppvarming og “peptalk” må til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.