Treningskamper

Staal skal under sesongoppkjøringen til 2010-sesongen møte sterke motstandere. Blant annet skal vi ha besøk av båder Viking 2 og Vidar på Jørpeland.  Staal har iår fått mange forespørsler om kamper og har derfor byttet ut Toovecupen med enkeltkamper mot gode motstandere.

Sandnes Ulf, 5 februar borte på Sandnes.
Randaberg, 12 februar borte på Randaberg.
SIF, 19 februar borte i Stavanger.
Viking 2, 15 mars hjemme på Jørpeland.
Klepp, 20 mars på Jørpeland.
Vidar, 27 mars  på Jørpeland

i tillegg skal det spilles en treningskamp med kvalitetsmotstander under treningsleiren i Tyrkia.

Staaltrener Hallgeir Hinna mener det er viktig med tøff motstad for nå for å tydeliggjør nivået vi stekker oss mot,og det blir for oss en bra læring,slik at vi kan steg videre mot 2 div som er målet. Han tror at lokale lag oppfatter Staal-Jørpeland som et spillende lag, godt organisert og stukturert, det tror jeg fører til at begge lag kommer til å få god trening av kampene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *