Terminliste A-lag, 2-lag og jr. lag (herrer)

Her er endelig oppsett for våre herrelag og juniorlag. Etter terminmøtene denne uken ble oppsettet bra, men som vanlig er det tett program for våre respektive lag.

Nytt for 2010 sesongen (3. divisjon):

– TV-Haugaland satser stort på lokalfotballen og hadde egen representant på terminmøte for å sikre god kampdekning fredager og mandager, dette fordi de disse dagene vil kjøre programmet ”fotball ekstra” de vil også vise direkte sendte kamper fra Haugesund/Karmøy lag sine hjemmekamper. Dette betyr at disse kampdagene har felles kampstart 18:30 (stort sett), dette måtte alle lag bare godta…

– Det er også forslag på nytt serie opplegg fra og med 2011, dersom dette går gjennom på årets fotballting vil denne sesongen bli en ”kvalifiseringssesong” for hvilken divisjon man spiller i neste sesong. Dersom forslaget går gjennom vil antall 3. divisjonspuljer i 2011 bli mer enn halvert, det betyr at alle som blir dårligere enn nummer 6 i årets sesong rykker ned + halvparten av alle som blir nummer 7. Fra og med 2011 sesongen vil det bli kun 10 puljer (a 14 lag) og alle puljevinnere vil rykke direkte opp uten kvalifiseringskamper. Kommende sesong må puljevinnere gjennom vanlig kvalifisering om opprykk til neste års 2. divisjon.

JM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *