Ryfylke talentutvikling AS

Martin Knutsen i aksjon for Tromsø IL Foto: NRK

Nå er Ryfylke talentutvikling AS stiftet, primus motor John Erevik i TF-regnskap har ansatt Martin Knudsen som prosjektleder i firmaet som skal drive med talentutvikling i Ryfylke. Martin Knudsen har spillt fotball i MIL, Viking, Brann og Tromsø og karrieren hans strekker seg med 12 år med tippeligaspill. Han har spillt på det norske U21 landslaget og er norgesmester med Brann. Intensjonen er at alle klubber i Ryfylke skal få dra nytte av Martin sin kompetanse og han skal inpirere og utvikle idretts-ryfylke.

Ryfylke talentutvikling AS er en samling av bedrifter fra næringslivet i Ryfylke som ønsker at det skal være utvikling og vekst i Ryfylke. Ved å bidra til sportslig suksess på idrettsbanen skal Ryfylke bli en bedre plass å vokse opp og arbeide i. Dette vil gagne bedriftene og føre til at statusen til Ryfylke skal bli styrket. Bedriftene som er med kommer fra både Forsand, Strand og Hjelmeland.

Ønsker du å være med på laget er dette mulig med å ta kontakt med John Erevik i TF-regnskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *