Tyrkia – Dag 2 PERFEKT åpning på leiren!

Utsikten fra residensen til Mr Nag, lite snø å se her

Jo da, vi kom oss nå  ned til slutt med svimelandslaget. På tross av litt gjenglemming av pass i taxfree’en (skal ikke nevne navn Eirik) og diverse vimsing, så kom vi oss omsider inn på flyet. Dessverre var det ikke MacGyver som fløy oss denne gangen. Litt turbulens ble det, og stakkars Sondre som aldri hadde satt sine bein i et fly før, måtte fysisk knekkes ut av sete han satt i. Du kan trygt si at han satt i låst skrekkposisjon. Syns familien Strømnæss godt kunne gitt oss ytterlige informasjon her, så vi kunne holdt den stakkars gutten i hånden. Jeg for min del ble fascinert av Jarle som regelrett sloss med seg selv i søvne opptil flere ganger under flyturen, var faktisk redd han skulle trampe rett gjennom golvet på flyet en stund. Ellers gikk flyturen forholdsvis smertefritt, utenom en stakkars eldre kar som fikk et lite illebefinnende. Eller som Jarle kalte det, innebefinnende.

 

 

Lukten av grønt gress sto imot oss i det vi kom ut av flyet, og temperaturen var meget behagelig i forhold til iskalde Norge. Vi sov litt frempå ettersom vi landet sent og var sent i seng. Våknet opp til strålende vær og ca 20 grader (?). Ble litt solbading ved bassengkanten før vi tok turen til treningsfeltet. Overraskende lite terror i dag, men situasjonen er fremdeles spent. Hovedårsaken kan være at Hjelmelands-reven er hjemme. Frykter allikevel at det kan bli en tøff og krevende uke ved bassenget for ungfolene, Ramsland, JuniorFjelde, Helland osv. Treningsfeltet kan nesten ikke beskrives med ord, banene er fantastiske og vi hadde en god økt på feltet i dag. Vi brukte litt tid på å bli vandt med gresset og hadde litt pasningsøvelser/skuddtrening, før vi avsluttet med spill. Middagen er også som i fjor, upåklagelig, og vi ser frem til de kommende dagene.  

På gjensyn så lenge! J 

Stian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *