Tyrkia dag 3 – Terroren er herved startet!

Bading med klær på, populært i Tyrkia

Hei og hopp! Etter en natt med snorking fra NABOROMMET, og en arabisk bønnesang i 5 tiden, kom vi oss omsider opp og hadde oss en nydelig frokost. Solen strålte inn gjennom terrassedøren og en varm god bris var det første som møtte oss ut døren. Etter en god frokost la vi i vei til treningsfeltet igjen for en egentreningsøkt. Og så da, tilbake fra morgenøkten så var vi i gang igjen, allerede ut fra bussen begynte undertegnede og selvutnevnt terrorsjef, Mæhle å legge skumle planer for de lette og fortapte juniorspillerne. Ramsland, oppdagte tidlig at det var ugler i mosen og dro det kjente trikset, ”jeg tror jeg fikk noe på øyet, og må stå å pirke det ut”-trikset. Vi var så imponert at vi lot han slippe unna. Jeg inngikk deretter en skummel allianse med Dalehaug, og det stakkars lille byttet vårt gikk rett foran oss, Espen Helland var hans navn. Byttet gav overraskende tidlig opp, og det var bare å bære vedkommende bort til bassengkanten. Men SÅ! Bak oss lurer en slu, sleip og UTRO Mæhle, som tar rennefart og dytter både meg, Dalehaug og stakkars Helland ut i vannet. Slaget var tapt for vår frekke lille allianse. For et psykotisk spill vi har havnet borti.

 

Etter å ha grått over tapet ved bassengkanten i 3 timer var vi klar for ettermiddagstreningen. Her gikk det i stiger og formasjonstrening foran kampen mot laget Kryszhninzhaazishiznshu eller noe i den duren fra Kasakhstan. Skal bli godt å spille kamp igjen, og laget som rykket ned fra den øverste divisjonen i fjor kan bli en tøff kamp. Og IGJEN skulle det vise seg å være vanskelig ved bassengkanten etter treningen. Mæhle og igjen, meg selv, prøvde å ta rotta på den ”Svere brolten” Jarle Karlsen, som SLETT ikke skulle gi seg uten motstand. Det ble til at vi klarte dyppe halvparten av brolten etter mangen timers intens kjemping. Jarle høstet stor applaus etter basketaket. Men vi har det moro her nede, og treningene er meget bra.

Nå sitter vi på  internettkafèen og slapper av så å si hele gjengen, og vi er meget klar for kamp i morgen! Kommer tilbake med kampinfo i morgen kveld! 

HEIA STAAL! 

Stian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *