Gutter 12 slo serievinneren

G12 har spilt 2 kamper i helga.

På lørdag 20. mars spilte de hjemme mot Voll.

Guttene hadde nok vunnet på forhånd og ble nok tatt litt på senga. De tapte mot et lag som de har vunnet over to ganger før. Guttene kom sent i gang og klarte ikke opphentingen, selv om de satte inn ekstra giret i andre omgang. Mye bra forsvar spill og fine mål, men kampen endte tilslutt med tap 11 – 14.

Men på søndagen 21. mars, i sesongens siste kamp, ble det derimot en kjempe opplevelse både for spillere, trenere og foreldre da guttene og jentene slo serievinnerne, Nærbø 4, med 23 – 19. Med siste kamp ferskt i minne, tap 25 – 12 var ikke forventningene alt for høye.

Dagen startet ikke så bra heller, da vi på morgenen fikk vite at Adrian var blitt syk. Vi hadde allerede fått med oss Rebekka og Fanny ifra J12, og mente vi hadde nok med disse to til innbyttere. Men nå sto vi plutselig med en innbytter og vi visste at denne kampen kom til å bli tøff med høyt tempo. Så vi var nødt til å prøve å få med oss en til. Vi prøvde et par spillere både på G11 og J12, men vi fikk ikke napp, før plutselig Lena fra J11 tok utfordringenGutter 12. Lena spilte godt og scorte til og med 1 mål. 

Men det var ikke bare Lena som spilte bra, å nei du det var ”jammen adle og ein kvar” – skikkelig laginnsats!

Guttene og jentene fikk før kampen beskjed om at de ikke hadde noe å tape. Her var det bare til å gå ut på banen å kose seg, lage mål og prøve ut trekk vi har trent på på treningene – og det gjorde de!

Kristoffer E sto som en gud i mål, Geir tok ansvar og klarte å få inn to mål, Tobias L jobba som en helt på vingen og fikk inn et mål han og, Kristoffer K sto som en mur i forsvar og redda mange harde skudd og han fikk og inn to mål på linja, Rebekka spelte glimrende på backen og scorte til slutt seks! mål, Tobias B jobba og som en helt på backen sin og fikk inn et flott mål, Vegard fikk prøva seg på vingen og det var en plass som passet han – han lagte mange fine mål og klarte til slutt og krangla inn ti mål, og Fanny hun jobba og sto på på linja, og det var ikke mye om å gjøre før hun og hadde kommet på scoringslista!

Kjempe bra jobba gutter og jenter!!! Det har vært en fryd å få være med på denne ”oppvisningskampen” og ikke minst fått lovt til å følge denne kjekke gjengen av gutter og jenter gjennom hele sesongen.

Nå gleder vi oss til turnering 9. – 11. april i KristiansandJ

Mvh to stolte og krye trenere – Heidi og Hilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *