Husk trenersamlingene på Staaltun:

Staalskolen

Mandag 22. mars kl. 18.00 – 21.00 for miniavdelingen
 
Onsdag 24. mars kl. 18.00 – 21.00 for ungdomsavdelingen
 
Eivind vil ha noen forslag til treningsøkter, men det er like viktig å få en dialog der trenerne selv kommer med egne opplegg. Dette er ikke et kurs, men mer en arbeidsøkt der vi sitter på småbord og diskuterer ulike løsninger. Vi har alltid noe å lære av hverandre. Tidligere utsendt mal for øktplan kan være hensiktsmessig å bruke. Ta med aktuelt materiell, og gjerne PC for de som synes det er hensiktsmessig.
 
Keeper-trening:
På tidligere samlinger har vi snakket om at noen lag har hatt gode erfaringer med å la en person ha et spesielt ansvar for keepertrening. Dersom lagene nå har plukket ut egne keeperansvarlige har disse en god anledning til å forslag til øvelser på onsdag 24. mars da Reimund Voll, A-lags trener for MIL og tidligere Staal-keeper, stiller. 

Trenere i miniavdelingen inviteres også til å komme på onsdag for å kunne få med seg keeperdelen.
 
Jostein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *