Hana – Staal 1-2

Staal slo Hana i en treningskamp på Hana. Hana ledet 1-0 til pause etter en svak omgang fra Staal sin side. I andre omgang fungerte ting mye bedre og Staal produserte en rekke sjanser. Arne Dalehaug nettet sikkert da han kom alene etter ca 70 minutter og 5 minutt før slutt satte Martin Knutsen et frispark  fra siden direktet i mål.

Staal sleit i forsvar i første omgang og var heldige som kun lå under med et mål. Fremover var det bedre og Eirik Jøssang kom til flere gode muligheter. I andre omgang kom kantene bedre med og Øyvind Alsvik kom til mange farlige innlegg og avsluttningsmuligheter. Friskt innhopp også av Lars Edvard Danielsen.

Hallgeir Hinna synes laget sliter noe med samhandlingen på midtbanen, men det er heldigvis noe tid til seriestart.

Staal stilte med følgende lag : Thomas Mæhle, Vidar Harestad, Sindre Fjelde, Stian Nag, Sigve Kleppa Christensen, Øyvind Alsvik, Martin Knutsen, Daniel Hawkins, Daniel Høllesli (Lars Edvard Danielsen 45), Arne Dalehaug og Eirik Jøssang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *