A-laget har treningshelg


Det er ekstra aktivitet rundt a-laget denne helga. Med to treninger på lørdag, og en på søndag har trener Hallgeir Hinna en ekstra mulighet til å terpe på detaljer før sesongstart.

Første trening på lørdag var klokka ti. Etter en lett restitusjonsøkt for å få Hana-kampen ut av beina, var det duket for en fantastisk lunsj på klubbhuset.

Lunsjen var satt i stand av spillerne som av ulike grunner ikke kunne trene, med Knut Ivar Tjeltveit i spissen. Han og hans kompanjonger bydde på ferskt brød, kokt egg, eggerøre og godt pålegg. Etter et skikkelig måltid ble tippekupongene tatt fram, og de ulike lagdelene diskuterte seg fram til hver sin tippekupong. Ettermiddagens kamper ble grundig analysert.

Klokka to var det ny trening, med et litt hardere opplegg enn tidligere på dagen. Det ble også spill på litt større bane, for de som ikke spilte fredagens kamp, og de fra startellevere som følte seg pigge nok til å være med.
Planen var å se lørdagens Premier League-kamper etter treningen, og etter en dusj satt alle rundt TVen. Diskusjonen gikk om hvilken kamp som skulle vises, og Birmingham – Arsenal ble vist. Dermed måtte Tottenham-supporterne se kampen mot Portsmouth på den bærbare datamaskinen til Eirik Jøssang. Det var likevel Spurs-fansen som var mest fornøyd med resultatene etter at kampene var ferdigspilt.

I pausen stilte lotteri- og basar-komiteen med utlodning. Flotte premier ble vunnet. Såpebobler, 1-meters tyggegummi og et flott krus fra Nille var blant godbitene som lotteri-kaptein Sindre Fjelde hadde handlet inn.

A-laget trener også i morgen, søndag, klokka 16.00.

Lotteri-general Eirik Jøssang lar Sander Nag trekke neste vinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *