Tap for J16

J16 tapte 2-0 for Madla i kvalifiseringen til TelenorCup etter at det sto 0-0 til pause. Dette var årets første kamp og jentene var rustne. Allikevel spilte vi oss frem til flere sjanser i første omgang, og kunne godt ha ledet til pause. Madla hadde flere teknisk gode spillere, og utover i 2.omgang fikk disse masse rom og boltre seg i. Staal jentene ble slitne og avstandene mellom lagdelene ble for stor, slik at det ikke var ufortjent at Madla tok seieren til slutt. Innsatsen var veldig bra, og jentene skal ha honnør for at de sto på til slutt. Nå er det en måned til seriestart, og den skal vi bruke til å heve oss opp på det nivået som er nødvendig. Med tanke på at vi stiller uten 16-åringer på laget, var det godt å få bekreftet at vi skal henge godt med i 1. divisjon i år også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *