9 hendelser på “Ålgård – Staal 2-2”

 1. Någen som vett ka hu nydelige jentå/damen som stod me rosa lignende jakke og snakka bergensk på kampen hette? Eg vil ha nummeret til hu!

 2. Eg vett hu var å så på ein på staal så det hjelpe nok ikkje å prøve Ålgård sine sider då ;). Meine eg hørte når hu snakka i telefonen at hu så på ein som hette Martin?! Håper på hjelp 😀

 3. Bra kamp i dag gutter! Ser fram til seriestart nå.
  Og til frieren her: jeg så hun jeg også! Kjørte en polo fikk jeg med meg om det hjelper deg i letingen,hehe.

 4. He-he, var ikkje bare eg som såg hu lese eg. Hu var skamfine så er jo ikkje så rart. Håpe på denne skjønnheten på alle staal kampene fremøve..lov å håpa 😉 ! Drømmedame kan hu vel få tittelen som e eg ganske så sikker på! Fotballinteresert og deilige ;).
  Og for å sei noge om fotball og…Bra kamp mot Ålgård! love godt! Seriestarten til helgå blir bra. Me snakke opprykk!

 5. Tror nok dei fleste såg hu 😉 vanskelig å ikkje se hu. hadde ikkje vore feil å få lov til å trefft hu ein dag! Martin e heldige som får ei drømmedame og ser på seg ;).
  Enige me dei andre. Me går får opprykk, men får ta ein kamp om gangen! Blir bra med seriestart nå hvertfall! Heia Staal og bergensdamå 😉

 6. Kenneth Andre Olsen

  Bra folket på Jørpeland har samme smag på damer :P. Det e hvertfall einighet om at hu var ganske så fine! Eg syns guttane i Staal ska få plakat av hu her i garderoben. Høres ut som at det er noge som kan få opp motivasjonen før kamp :D. Dåke skulle sett reg.nummeret på poloen då så sko eg ha klart å fiksa hu til kvar kamp ;). Glede meg te å sjå dåke spele i serien nå. Eg som e på sidelinjå skal nok plassera meg godt vedsiden av bergensjentå på kamp ;). Lykke te i sessongen! Eg har troen på opprykk i år!

 7. Va visst flerr enn bare meg som ville ha nummeret te bergensjentå ja :P. Følte ikkje eg fekk så møye hjelp ;). Bare mer konkurranse! Men eg tar den utfordringå ;). Det e hvertfall verdt det. Bergensjentå ska bli min ;).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *