Seier og tap i serieåpningen

Damelaget vant 3-0 på Varhaug i serieåpningen på bortebane idag.  Målscorere Siri Danielsen, Evy Fjelde og selvmål.  Staals beste Merete Marthinussen.

På Jørpeland tapte juniorlaget 2-1 mot Sandnes i en jevn kamp. Staal hadde de største sjansene i første omgang men det var Sandnes som hadde største delen av banespillet og tok ledelsen 1-0 som også var pauseresultatet. I andre omgang klarte Staal å etablere spill høyere på banen og tok over. Laget utliknet ved Pål Fjelde og hadde gode muligheter å avgjøre kampen men like før slutt fikk Staals keeper rødt kort og Sandnes straffe som de scoret på. I foranledning til straffen og kortet overså linjedommeren en soleklar offside og en så rutinert dommer som Lars Dahlgren burde faktisk sett offsiden selv om linjedommeren ikke hang med…. Et veldig surt tap for Staalguttene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *