Staaltap på dårlig dag

Selv om de mest optimistiske av oss allerede hadde satt av 14.nov og cupfinaleweekend med Staal i almanakken så ble det ett kort cupeventyr for Staalguttene. Staal tapte en jevn men ikke velspilt mot Vaulen etter en scoring av Marius Fossmark like før slutt. Vaulen er det laget som har best statistikk på Jørpeland med kun ett tap siste 6 oppgjør på Jørpeland. Staal hadde ballen mest men slet veldig med å produsere sjanser i dagens kamp og det som kom av avslutninger tok en sjeldent god Ørjan Olsen i Vaulen målet seg av.

Staal slet veldig med samhandlingen i dagens kamp og gjorde det litt for lett for Olsen og Vaulen sin forsvarsfirer. Litt for ofte ble de vanskeligste løsningene valgt og spesielt vinklingen på oppspill bakfra ble litt for ofte slått rett frem med dårlig vinkel.  Martin Knudsen slo noen veldig gode dødballer men Staallaget var rett og slett litt for snille og ga keeper veldig gode arbeidsforhold og han fikk lov til å gå upresset mer eller mindre hver gang. På den positive siden var det lett å se at når Staal fikk kombinasjonene til å sitte og fikk kjørt tempo på ballen så slet Vaulen veldig med å komme oppi. Også veldig positivt var antall publikummere som hadde tatt turen. Selv om det er litt vanskeligere å få oversikten over antallet rundt kunstgresset kunne vår faste publikumsteller Rune Harestad melde om 270 tilskuere 🙂

Nå venter en hard treningsuke Staalguttene før Randaberg 2 står på motsatt banehalvdel neste mandag.

Bildet er forøvrig lånt fra Vaulen Beachboys ypperlige nettside www.vaulen.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *