9 poeng av 9 mulige

Staal tok sin tredje strake seier for sesongen med å slå Vedavåg 0-3 på Sletten Stadion fredag kveld. Etter en jevn start tok Staal mer og mer over og etter at Sigve K. Christensen ble dratt ned at Vedavågs spillende trener Ståle Hetland fikk Staal straffe. Straffen til Eirik Jøssang ble imidertid reddet av Vedavågs keeper. Det tok likevel ikke lang tid før Eirik fikk sin revansje da han ga Staal ledelsen 1-0 etter fint forarbeid av Sigve. Rett før pause viste Staal igjen sin styrke på corner. Ein fin corner fra Daniel Hawkins ble styrt inn av kaptein Sindre Fjelde så nå har 3 mål på 3 kampar. Scoringen til Sindre fikk Staalfansen som stt hjemme i stuene sine se live på Tv Haugaland.

2. omg. ble preget av mye feilpasninger på en ganske bra grasbane. Staal var hele veien det førende laget men Vedavåg fikk en feilaktig dømt straffe av dommer Lars Madland. Straffen ble imidlertid flott reddet av Thomas Mæle som forøvrig sto en veldig god kamp i Staalmålet.

3-0 kom ved Arne Dalehaug etter en fin pasning fra Martin Knudsen. Staal hadde også flere sjanser til å øke på ledelsen men det ble med tre mål og dermed full pott etter 3 kamper. Nå venter en god treningsuke før årets første hjemmekamp på gress på fredag mot Åkra kl. 1830.

Målene og høydepunkter fra Vedavågkampen kan forøvrig ses her: http://www.lokalsport.no/p/f?p=2002:22:955025633033468::::P22_PK_MATCH_ID:766

(Innlegget ble dessverre endel forkortet da undertegnede hadde glemt å lagre kladden sin og klarte å slette det originale referatet…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *