Slutt: Staal – Åkra 9-0 (2-0)

Staal utklasset Åkra etter alle kunstens regler i kveld på Jørpeland. Staal ledet 2-0 til pause, etter mål av Sindre Fjelde og Daniel Hawkins. I andre omgang skårte Arne Dalehaug 2, Eirik Jøssang, Sigve Kleppa Christensen, Kristoffer Ramsland, Øyvind Alsvik og fygaren Vidar Harestad. Åkra hadde ingen skudd på mål. Vi kommer tilbake med mer.

Slik var kampen

1 hendelser på “Slutt: Staal – Åkra 9-0 (2-0)”

  1. Helge A. Gjerde

    Jeg er imponert over Staal dette året, 5 strake på rad, –og med de målsifrene. En fantastisk start på sesongen. Vi så tendensene i fjor høst, så dette lover bra. Kan vi håpe på opprykk…… selvfølgelig alt for tidlig å si, men det hadde vært gøy om Staal kom tilbake til forrige «storhetstid» som i 80 årene. Det har jo vært en virkelig «storhetstid» enda lenger tilbake, men den er det ikke å mange av oss som husker lenger, men vi har jo lest historien. Fra 80 tallet husker vi jo gamle fotballstorheter som Odd,Pors, Donn, Grane, osv, var på besøk, det var fine fotballtider.
    Litt synd med feilskjæret mot Vaulen i NM kvaliken….men, men…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *