Staal utklasset Åkra

Daniel Hawkins, Martin Knudsen og Sigve Kleppa Christensen var sterkt delaktige i overkjøringen av Åkra

Det var divisjonsforskjell mellom lagene da Staal og Åkra møttes på Jørpeland fredag. Staal dominerte fra første spark på Jørpeland stadion. Staal skårte sitt første mål etter 10 minutt ved Sindre Fjelde på en flott corner fra Daniel Hawkins. Staal sine dødballer skapte kaos i Åkraforsvaret gjennom hele kampen og serven til Martin Knudsen, Daniel Hawkins og Øyvind Alsvik, den kommer til å bli gull verdt for Staal i sesongen som kommer.

2-0 kom etter en fin soloprestasjon av banens ener Daniel Hawkins. Han trokler seg fri på ca 20 meter og lobber vakkert over Rune Steensnæs i Åkramålet. Resten av omgangen styrer Staal og lar Åkraspillerne jage ball på den tunge banen. Åkra var utrolig tafatte og skapte ikke en farlighet foran Staalkeeper Thomas Mæhle. Det eneste han hadde å gjøre gjennom kampen var å plukke noen enkle innlegg. Noe av æren må nok også det solide forsvaret også ta, for Sindre og Stian i midtforsvaret rydder opp i det meste og setter hurtig igang backene Ørjan Høllesli og Vidar Harestad som villig vekk kommer på løp.

Staal får en pangstart på 2. omgang og før 10 minutt er passert har spissparet til Staal punktert kampen. Først drar Eirik Jøssang av en Åkra forsvarer og så kopierer Arne Dalehaug prestasjonen og da står det 4-0 og kampen er avgjordt. Staal får nå mer og mer rom å boltre seg i og Eirik Jøssang spiller Arne Dalehaug fint igjennom til hans 7. mål for sesongen. Sigve Kleppa Christensen utnytter svakt keeper arbeid og setter inn 6-0.

Trener Hallgeir Hinna byttet innpå flere av de unge talentene til Staal utover 2. omgang. På sine første touch spiller Lars Edvard Danielsen ballen til Kristoffer Ramsland som på sin første berøring hamrer ball i mål. Øyvind Alsvik er tilbake for skade og fikk også prøve seg for en god Martin Knudsen. Øyvind slår bra dødballer og Vidar Harestad banker en Alsvikcorner opp i nett taket til 8-0.

Publikum på Jørpeland gir laget trampeklapp og smilene sitter løst rundt banen. Siste mål for kvelden er også Øyvind Alsvik sentral på, han headet inn Sander Nag sitt innlegg og 9-0, punktum.

Nå venter 3 viktige kamper for Staal, først borte mot Sandnes Ulf 2, før Brodd og FKH2 kommer på besøk til Jørpeland. Det blir noen kjekke kamper å se, møt opp og støtt guttane, det er lenge siden vi har sett et så godt Staal-lag.

Se målen her

1 hendelser på “Staal utklasset Åkra”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *