B-laget halte seieren i land

Espen Helland gjorde en god kamp.

4. divisjonskampen mot Madla på Jørpeland endte 1-0 til b-laget.

Mandag spilte 2-laget årets første hjemmekamp. Etter 3-1-tap borte mot Hundvåg sist uke var det revansjesugent Staal-lag som tok i mot Madla på en humpete Jørpeland stadion.

Banen gjorde sitt til at det ikke akkurat var enkelt å spille god fotball. Staal klarte likevel å skape en del farlig på kontringer og gode dødballer. Mot slutten av omgangen fikk hjemmelaget straffe etter at John Petter Nordbø gikk over ende i feltet på et godt frispark fra Øyvind Alsvik. Straffen ble ekspedert av Lars Edvard Danielsen. 1-0.

Andre omgang ble en kjedelig affære. Madla fikk en del dødballer og trykket opp folk. Stavanger-laget klarte likevel ikke å omsette dødballene i sjanser. Et hardtarbeidende Staal-lag kjempet og forsvarte seg godt. I tillegg hadde vertene et par gode muligheter til å punktere kampen på dødball og kontringer. Det skjedde ikke, og kampen endte med en fortjent 1-0-seier.

Det er kjekt å se hvordan unggutter som får tillit viser seg fram på seniornivå. I dag var det fire spillere fra g16. Alle fire gjorde sin første b-kamp, med bravur.