Inspirasjonstrening med Martin

Jenter 16 hadde i dag trening med vår nye spillerutvikler Martin Knudsen. Etter en god oppvarming med uttøying, ble det fokusert på basisferdigheter innenfor temaet pasninger, hvor konsentrasjon og fokus ble vektlagt. Han understreket også viktigheten av å jobbe med disse tingene kontinuerlig, og at dette var gode egentreningsøvelser. Så fulgte tre forskjellige pasningsøvelser i firkant, hvor vanskelighetsgraden økte etter hvert. Avslutningsvis ble det spill mot to mål, hvor pasningsspillet ble coachet underveis, med en god uttøying til slutt.
Jentene stilte "mannsterkt" opp og var 19 stykker på trening. Ordene fokus og konsentrert var gjennomgående på treningen, og jentene fikk nok en gang bekreftet hvor viktig dette er for at prestasjonene skal forbedres, og for at det skal være gøy for alle på trening.
Fantastisk gøy for jentene å få møte Martin, som vet hva som trengs for å nå langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *