Poengdeling på Buøy

Det ble årets første poengtap for Staal mot Buøy torsdag kveld. I en tøff men fairspilt kamp var det hjemmelaget som ville mest og Staal ble kjempet ut av stilen. Staal manglet Martin Knudsen og Sindre Fjelde og led av mangel på lederskikkelser.

1. omgang var jevnspilt og sjansefattig men med Staal hele tiden som det laget som hadde ballen mest. Buøy fremsto som godt organisert og spilte fysisk fotball mens Staal ikke kom igang med spillet sitt. En slet med å drive tempo opp i kampen og litt for ofte ble ballen trillet innom alle ledd i bakre firer før angrepet blir satt igang noe som ga Buøy god tid til å organisere seg defensivt.

I 2. omg. åpnet spillet seg litt mer og det ble skapt flere sjanser. Både Arne Dalehaug og Eirik Jøssang hadde gode muligheter å gi Staal ledelsen men uten hell. Staals ledermål kom etter en fin kontring og godt forarbeid av innbytter Kristoffer Ramsland som la inn til Eirik som sikkert satte ballen i mål. En forventet nå at seieren skulle sikres men Buøy ga seg ikke og skapte mange farligheter foran Thomas Mæle i Staalmålet. Både Eirik og Arne hadde sjanser til å øke ledelsen men spissene våre hadde en sjeldent dårlig dag på jobben. Staal måtte gjøre to bytter til da Stian Nag og Ørjan Høllesli begge ble skadet og avsluttet dermed kampen med 3 av 4 nye i den bakre firer. Målet til Buøy kom etter ett unødvendig balltap på egen banehalvdel og nullen til Thomas sprakk etter 535 min. spill.

1-1 var nok et rettferdig resultat på tross av at Staal hele kampen var det førende laget. Buøy la ned en større arbeidsinnsats for dagen og ble belønnet av det. Dette viser at resultatene kommer ikke av seg selv og det kreves 100% innsats i hver kamp for å ta 3 poeng. Neste kamp spilles ikke før 31 mai og Staal og fysioterapeuter trenger å bruke den tiden godt for å stable folk på beina igjen.

PS: Espen Helland fra G16 fikk sin seriedebut for Staal og spilte godt den tiden han fikk på banen.

1 hendelser på “Poengdeling på Buøy”

  1. Meget edruelig og velskrevet referat, Stig.
    Av og til kan innsats ta knekken på klasse, og godt er det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *