Stortap for J16

Det ble et knalltøft møte med Vidar for J16, som endte med tap 1-9. Jentene fikk en kalddusj allerede etter et par minutter da Vidar scorte etter corner. Etter dette hevet jentene seg og spilte bra de neste 20-25 minuttene, hvor vi var fullt på høyde med Vidar. Jentene kjempet Vidar litt ut av stilen, og utligningen til 1-1 var fortjent. Med litt mer dyktighet kunne vi tatt ledelsen både 2 og 3-1, men vi sviktet i skuddøyeblikkene, og fikk ikke utnyttet medvinden godt nok. Etter dette scoret Vidar 2 raske mål, og luften gikk ut av ballongen hos jentene. Ytterligere 3 mål ble satt inn til pause, og jentene gav opp. I pausen ble vi enige om å nullstille og gå ut å gi dem kamp til siste slutt. Jentene kjempet bra, men kunne ikke forhindre at Vidar laget 3 mål til. Alt i alt god kjemping hos jentene, og resultatet er mer flatterende enn spill og sjanser skulle tilsi. Vidar var et kjempegodt lag med mange gode individuelle spillere, med stor hurtighet, god ballbehandling og fint samspill, som det var en fryd å se på. Neste kamp går hjemme mot SIF neste tirsdag. Med seier der er sjansene store for Eliteseriespill til høsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *