JENTER 12

NÆRBØ – STAAL JØRPELAND

Jenter 12-2 var helt ute på Nærbø. Flere jenter startet kampen og var kvalmen etter den lange og svingete kjøreturen. Vi tok ledelsen fra begynnelsen med et mål fra Tirill som hadde fått nye røde fotballsko for anledningen, så hentet Nærbø oss inn igjen og det ble 1-1. Så dro Nærbø i fra oss med 2-1 men vi hang på. Rebecca kom med et kjempeskudd etter en flott ball fra Ane Martine og det var 2-2. Spenningen var å ta å føle på da Alisa kom opp langs siden og scoret nesten fra død vinkel og vi ledet 2-3. Nå kunne ikke minuttene gå fort nok men der fant de jammen et smutthull og Nærbø utlignet til 3-3. Det endte også kampen, må bare nevne at Line hadde noen feberredninger i mål i 2. omgang. Alle jobbet kjempebra.

Neste uke er det hjemmekamp for 12-2 mandag kl 1730 og for 12-1 tirsdag kl 1730.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *