Skjold sendt hjem med tap

Sigve Kleppa Christensen punkterte kampen med sitt 3-1-mål.

Staal er fortsatt uten poengtap på hjemmebane etter halvspilt sesong. Fredag ble Skjold slått 4-1. Her leser du referat fra kampen.

Det var bortelaget som tok ledelsen, da en Skjold-spiller ble spilt igjennom bak hjemmelagets forsvar.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Staal slo tilbake. Martin Knudsen ble felt på gjennomløp i Skjolds 16-meter, og dommeren blåste i fløyta. Straffe. Den ble ekspedert av toppscorer Arne Dalehaug. 1-1.

Like etterpå slår Kristoffer Ramsland en god corner som til slutt ender i mål. Hvem som var sist på ballen er ikke lett å vite, men Vidar Harestad er en mulig kandidat her.

Staal var nok heldige som slapp unna med bare gult kort til keeper Thomas Mæle en stund etterpå. Mæle tok, i følge dommeren, ballen med hendene utenfor 16-meteren. Da skal det etter reglene være rødt kort, men dommeren gav gult kort og frispark til Skjold.

Dommeren kom også i fokus få minutter etterpå, da Arne Dalehaug ble hindret i å avslutte på åpent mål etter en retur. Den sortkledde med fløyta valgte imidlertid å la spillet gå videre.

Over i andre omgang fortsatte kampen å være jevn. Skjold gav seiersvante staalspillere kamp til døra, og kjempet godt. De var flinke til å stresse hjemmelaget, som aldri fikk finspillet til å sitte skikkelig. Effektivitet er heldigvis en av jørpelandslagets store styrker, og kampen ble egentlig avgjort idet Sigve Kleppa Christensen satte inn 3-1. Like før slutt puttet Arne Dalehaug sitt andre for kvelden, og seieren ble større enn det lenge så ut til, 4-1.

Selv om det ble tre poeng, gikk ikke alt på skinner. Dermed er det ting å rette på for trener Hallgeir Hinna før onsdagens hjemmemøte med tabelltoer Sola. Det blir siste test før a-laget tar en velfjortjent sommerferie. Kampen begynner klokka 19.00.

Staals lag:

Thomas Mæle

Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen

Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Jarle Karlsen – Kristoffer Ramsland

Lars Edvard Danielsen – Arne Dalehaug

Innbyttere: Espen Helland, Pål Fjelde, Kjell Harald Dalehaug, Ørjan Høllesli, John Petter Nordbø, Daniel Høllesli, Ronny Fjermestad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *