Maling av Staaltun

Etter en dårlig malesommer i fjor, fant håndballgruppen frem malingsspann og koster så snart godværet meldte sin ankomst.

Det har vært mye spenning og snakk om hvilken farge som skulle velges til huset. Husstyret valgte å lande på Staalfargene sort og grønt, men som dere kan se på bildene, ble ikke den grønne fargen helt vellykket…. Dugnadsansvarlig i håndballgruppen, Torbjørg Vasstveit, var ikke sen før hun var på tråden, og ba om en inspeksjon før det ble gjort noe mer. Det var ikke så vanskelig å velge bort den grønne fargen.

http://picasaweb.google.com/ritahinna/Staaltun?feat=directlink

Maling av Staaltun er en dugnadsjobb som er fordelt ut på håndball- og fotballgruppen. Husstyret har lyst til å rose den jobben håndballgruppen har fått gjort. Vi har også lyst til å rose en mann i våre egne rekker! Anders G. Bergo har i sommer malt hele siden ned mot kunstgresset og kiosksiden!

Alle har som regel en mening om ting som skjer. Vi synes i hvert fall at det er kjekt å komme ut på anlegget å høre kommentarer om hvor flott Staaltun er blitt etter at det er malt.

1 hendelser på “Maling av Staaltun”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *