To uavgjorte i eliten for J16

J16 åpnet høstsesongen i eliten med uavgjort 2-2 hjemme mot Vindafjord på søndag. Vi kom tidlig under 1-0 men jobbet oss inn i kampen, og utligningen til 1-1 kom etter en fantastisk soloprestasjon av Elin Norland. Samme Elin satte inn 2-1, og vi hadde full kontroll og skapte masse sjanser. Kampen burde vært punktert, men da det gjensto 10 minutter av kampen ble vi presset mer bakpå, og i siste sekund klarte Vindafjord å sette inn 2-2 målet. Alt i alt en ok prestasjon, og jentene følte de hadde seieren i lomma og var naturlig nok skuffet over poengtapet.
Tirsdag var det duket for bortekamp mot Klepp, og vi fikk bakoversveis de første fem minuttene. Klepp gikk opp til 1-0 etter et par minutter og skapte flere farlige muligheter, og trenerne begynte å finne frem kuleramma på sidelinjen. Dette kunne bli styfgt. Men plutselig så det ut som jentene kviknet til, og fra 10 minutter og ut omgangen var vi det førende laget i medvinden. Agathe satte inn 1-1 etter å ha forfulgt et tilbakespill til keeper. Elin scorte 2-1 målet med et flott skudd, og Camilla satte inn 3-1 med venstrefoten via stolpen. En fortjent ledelse til pause. I andre omgang fikk det tekniske Klepp laget medvinden i ryggen og vi ble presset bakover på banen. Heroisk innsats gjorde at vi holdt stand til det gjensto ca. 15. minutter. Da kom 2-3 målet etter kollektiv svikt i forsvaret. 4 minutter før slutt kom utligningen, et flott skudd utagbart i høyre hjørne. Nok en gang følte jentene at seieren glapp på slutten, men kampen sett under et var nok uavgjort rettferdig. Kleppkampen viste hva som bor i jentene, prestasjonen her var nok årsbeste. Nå venter tøffe kamper mot Vidar og Haugar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *