Før kampen Staal Jørpeland – Sandnes Ulf 2

Ny hjemmekamp mandag 30. august klokken 18:30

Mandag er det ny hjemmekamp men Sandnes Ulf sine rekrutter på motsatt banehalvdel. Dette er et lag som har startet høstsesongen like bra som Staal med 2 seirer og en uavgjort. Sammen med FK Haugesund stiller de normalt sterkt med sitt rekruttlag, noe som selvsagt reflekterer at de begge har sine A-lag i de to øverste divisjoner og dermed har gode reserver som deltar jevnligt på rekruttlaget sammen med gode juniorspillere. Med tanke på at seriesystemet neste år legges om med en halvering av antall 3. divisjoner på landsbasis er derfor målet for mange lag dette året å bli blant de 6 beste slik at man sikrer seg plass i neste sesongs forbedra 3. divisjon.

Sandnes Ulf 2 ligger nå på ”trygg grunn” med en fin femte plass med fem poengs margin til Åkra som ligger på 7. plass.

Vårt eget lag ligger fortsatt suverent i tet uten tap og det skal vel store under til om vi ikke spiller kvalifisering om opprykk senere i høst. Selv om Viking nå har signalisert at de kanskje går for opprykk allikevel med sitt rekruttlag er det bare en utfordring som Hallgeir og gjengen eventuelt gleder seg til. Derfor er det også kjekt at de fleste spillere nå er skadefrie og klar til kamp slik at konkurransen om plassene hver uke er så tøff som mulig. I tillegg er det svært gledelig at Erlend Danielsen nå er klar for spill igjen i den svart/grønne drakten. Da han forlot oss i fjor sommer var han i kjempeform og helt klart en av våre mest stabile spillere og forhåpentligvis er han minst på samme nivå nå og vil bidra sterkt utover høsten slik at vi når våre målsetninger. Om han er med allerede i denne kampen gjenstår å se, kanskje må han spille seg litt varm igjen på trening før han deltar i kamp.

Da er det bare å ønske motstander og dommere velkomne til Jørpeland med oppfordring igjen om å møte mannsterkt opp å se våre gutter storme videre mot pulje seier.

NB! Kommende torsdag (1. september) er det allerede ny kamp borte mot Brodd på Storhaug, det er ikke lange reisen. Håper derfor at så mange som mulig tar turen over fjorden for å se denne kampen, hadde vært veldig gøy om vi ble en stor gjeng som reiste sammen på ferjen og spaserte opp til banen. Kampstart den kvelden er klokken 19:00.

JM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *