God test mot FKH 2

Martin Knudsen i duell med Ugonna Anyora.

FK Haugesund er en av de store overraskelsene i årets Tippeliga. Mot Staal stilte de med et sterkt rekruttlag. Kampen endte 0-2 etter selvmål og Arne Dalehaugs 30. scoring for sesongen.

Hjemmelaget var fullt på høyde med Staal i deler av kampen, men maktet ikke å skape nok sjanser til å score mål. Staals keeper Ronny Fjermestad stod en praktkamp med flere gode redninger og solid feltarbeid.

Når ballen gikk fort langs bakken fikk Staal satt opp flere gode angrep. Det var likevel ikke en Staal-spiller som scoret først. En håpløs klarering med kneet til en FKH-spiller gikk rett i eget mål, 1-0 etter 15. minutter.

Over i andre omgang fikk lånesoldat Erlend Danielsen vist hvorfor han er hentet hjem igjen til Jørpeland. Han fant Arne Dalehaug med en stikker gjennom midtforsvaret til FKH, som toppscoreren plasserte i mål.

Det var aldri tvil gjennom resten av kampen hvem som skulle ta de 3 poengene. En godt gjennomført kamp mot et rekruttlag med fem spillere fra Tippeliga-troppen til FK Haugesund, blant dem den nysignerte slovenske midtstopperen Rok Elsner.

Etter seieren leder Staal serien med 14 poeng. Ettersom det er 15 poeng å spille om i de siste fem kampene, skal mye gå galt før serieledelsen går tapt. Kampene skal uansett spilles, og for å være best mulig rustet foran en eventuell kvalikk-kamp, må Staal bruke disse fem kampene godt.

Her er TV-bildene fra andre omgang.

Staal:

Ronny Fjermestad

Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen

Øyvind Alsvik – Erlend Danielsen – Martin Knudsen – Per Krister Bjørlo

Eirik Jøssang – Arne Dalehaug

Innbyttere: Jørgen Helland, Thomas Mæle, John Petter Nordbø, Jarle Karlsen, Lars Edvard Danielsen, Trond Rossemyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *