Gutter 14 med fin start på sesongen

Gutter 14 startet sesongen forrige uke mot Havdur 2 hvor det ble seier 24-9. Forrige sesongen tapte vi mot samme lag og det var en smule revansje lystne spiller som stilte opp i Dysjalandshallen. Lagene fulgte hverandre til 4-4 etter det var Staal suverene.

Onsdag denne uka var det kamp mot Finnøy, turen gikk med hurtigbåt fra Tau. Båten var litt sent inne og det ble noe hektisk for å komme oss til hallen og gjøre oss klar til kamp i tide. Treneren ante en noe slapp holdning under oppvarmingen, fikk dessverre rett. Staal ledet ganske raskt med et mål og da var liksom ting greit… Finnøy var ikke ferdig, og før Staalspillerne var tørre i håret etter spaserturen i regnværet ledet vertene 7-1. Timeout ble tatt og vi snakket kun om å senke skuldrene, bruke fart og mer presisjon i angrep. For en forvandling, til pause var stillingen 7-8 til Staal. Etter litt stillingskrig i starten av 2. omgang gikk Staal ytterligere i fra og vant kampen 13-8. For en forsvarkamp det ble, de siste ¾ av kampen slapp vi inn kun 1 mål!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *