Før kampen: Skjold (oppdatert med start11)

Da er vi kommet frem til årets siste seriekamp og det er Skjold fra Akssdal som står på motsatt banehalvdel. Skjold var forventet å kjempe i toppen av årets sesong og har underprestert radikalt i forhold til forventningene. Spesielt starten på sesongen ser ut til å ha vært skjebnesvanger for laget som før siste kamp ligger på den utsatte 7. plassen. Trener Rune Lothe har hele tiden vært klar på at hovedmålet er å utvikle spillere og det har virket som om en har trodd en er for gode til å rykke ned. Det ser ut som dette har vært en hvilepute på spillerene som ikke har våknet før i høst og i seneste laget.

I vår ble det hevet flere ganger på Tv Haugaland sin lokalfotballsending at klubbene i Nordfylket var rene amatører i forhold til klubbene i sør som betalte store summer i lønn til spillere. Dette er selvfølgelig bare tull og det er ingen plass det er så ukultur for å betale spillere for som i Nordfylket. Middelmådige spillere har gode penger for å skifte klubb mer eller mindre hver sesong og klubbfølelsen er mer eller mindre utvasket. Skjold virker å være en av de snillere guttene i klassen og satser heller på talentutvikling noe de skal ha all ære for. Så gjenstår det å se hvor trofaste spillerene er om de må ned i 4. div. neste sesong.

Skjold er nødt å vinne kampen mot Staal for å ha noen som helst sjanse til å beholde plassen i 3.div. Med seier kan de passere Åkra som spiller hjemmekamp mot Brodd, ett Broddlag som kjemper om 3. plass men som med tap høyst sannsynlig havner på 5 plass. Vinner både Skjold og Åkra så har Skjold muligheter med å beholde plassen som ett av de 4. beste 7.plasserte lagene i Norge på poengkvotiens. Hjemmelaget har 8-1-2 på hjemmebane i år og har vært kjente for å være bra hjemme i en årrekke.

Staal har selvfølgelig ingen planer om å tape årets siste seriekamp etter å ha gått en hel sesong uten å kommer til å stille toppet lag før kvalikken neste helg. Det passer Staal perfekt med en tøff kamp mot ett Skjoldlag som må gi 100% og som kommer til å gi Staal hard kamp om poengene idag. Hallgeir har rullert på keeperplassen i det siste men den som står idag står også i kvalikken så det blir spennende å se om det blir Thomas Mæle eller Ronny Fjermestad.

Staal stiller med:

Thomas Mæle

Vidar Harestad, Sindre Fjelde, Stian Nag, Sigve K. Christensen

Øyvind Alsvik, Jarle Karlsen, Erlend Danielsen, Per K. Bjørlo

Lars Edvard Danielsen og Arne Dalehaug.

Eirik Jøssang er syk mens Martin Knudsen har vært skadet og spiller sannsynligvis 2 omg.

Kampen følges på Tv Haugaland fra 18:30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *