B-laget skuffet mot Figgjo

Høstsesongens første tap er et faktum for Staal 2. Figgjo kjempet seg til 2-1-seier på Figgen søndag ettermiddag.

På sesongens dårligste grasbane spilte hjemmelaget med entusiasme og vinnervilje. Selv om Staal styrte kampen, og egentlig var det beste laget, maktet Figgjo å score vinnermålet få minutter før slutt. All ære til et hardtkjempende lag, som ser ut til å ha berget plassen i 4. divisjon med dagens seier.

Litt feilberegning av ferjerutene gjorde at Staal ikke ankom stadion før rett før kampstart. Det sammen med en gjørmete og tung bane, gjorde sitt til at pasningsspillet ikke kom ordentlig igang fra start. Likevel tok Staal ledelsen oppskriftsmessig ved Knut Ivar Tjeltveit på corner fra Trond Rossemyr.

Utover i første og andre omgang rullet jørpelendingene opp flere gode angrep på kantene, og skapte en del store sjanser. Likevel maktet ikke noen å sette ballen i mål. Det var stolpeskudd og en redning på streken. Istedet var det Figgjo som altså stakk av med alle poengene etter en lobb fra hjørnet av 16-meteren.

Sesongen avsluttes hjemme mot Ganddal neste mandag.

Staals lag:

Ole Vegard Tveita

Knut Ivar Tjeltveit – John Petter Nordbø – Petter Seljeskog – Ørjan Høllesli

Sander Nag – Pål Fjelde – Jarle Karlsen – Trond Rossemyr

Asgeir Austigard – Jørgen Helland

Innbyttere: Asbjørn Jørgensen, Vetle Bjørlo Kallesten, Stig Lyse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *