Sterk avslutning av b-laget

Stig Lyse og Petter Seljeskog til høyre.

Årets siste rekruttkamp gikk av stabelen mandag kveld, da Ganddal var på besøk. Staal hadde et forsmedelig 3-2-tap å hevne fra bortekampen tidligere i år. Det var også Staal-rekruttene som tok hjem alle poengene etter en råsterk andreomgang, med 4-2 seier til slutt. 

Første omgang var begredelig for hjemmelaget sin del. Selv om Lars Edvard Danielsen oppskriftsmessig gav Staal ledelsen, kom Ganddal tilbake og scoret 1-1 og 1-2 før pause. Staal slet med å vende spillet, og fikk ikke pasningspillet til å sitte. Samtidig fikk Ganddal altfor mye plass å boltre seg på.

Over i andre omgang var det et helt annet Staal-lag som kom på banen. Anført av midtbaneduoen, og 16-åringene, Pål Fjelde og Kristoffer Ramsland, ble Ganddal spilt spilt veldig lave. Bortelaget fikk knapt låne ballen etter hvilen. Etter to mål av Tor Olav Aakre og et av Asgeir Austigard endte kampen til slutt 4-2.

Det betyr at Staal ender på 4. eller 5. plass i 4. divisjon avdeling 1. Alt etter hvordan kampen mellom Orre og Hundvåg har endt. Det er absolutt akseptabelt for et lag som har spilt med en snittalder under 20 i de fleste kampene gjennom en lang sesong.

Staal:

Ronny Fjermestad

Knut Ivar Tjeltveit – John Petter Nordbø – Stig Lyse – Ørjan Høllesli

Sander Nag – Pål Fjelde – Kristoffer Ramsland – Trond Rossemyr

Asgeir Austigard – Lars Edvard Danielsen

Innbyttere: Sondre Strømnæss, Vetle Bjørlo Kallesten, Petter Seljeskog, Tor Olav Aakre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *