Barnekampleder-kurs

16 /11 arrangeres det barnekampleder-kurs for de som skal være dommere for klassene opp t.o.m. 12 år.

Tidspunkt: Tirsdag 16/11 kl 1700- ca 2030

Sted: Staaltun/Strandahallen

Påmeldingsfrist: 14/11

Vi starter i Staaltun med ca 1 times teori og avslutter i Strandahallen med praksis hvor 2 om gangen skal være dommer for 11 og 12 års spillere.

· Kurset er åpent for alle ledere og spillere fra 13-årsklassen og oppover. De yngste vil ikke bli brukt som dommer i kamper høyere enn 10-års klassen.

· Oppmann for lagene i klassene fra 13 til 15 år må sørge for at spillerne får dette tilbudet og ta imot påmelding fra disse. Hvert lag sender bindende påmelding på mail til Geir. For de som ønsker det, dekker Staal dommerpakke(Dommer drakt – fløyte – spilleregler og gule og røde kort). Vi må ha beskjed om hvem som skal ha dette sammen med påmelding.

· Oppmennene for senior-lagene videreformidler denne bedskjeden til sine spillere. Her regnes alle seniorspillere som ikke er trener/leder for andre lag som påmeldt. De øvrige er velkomne til å delta frivillig og må melde seg på til Geir via mail.

· Til ledere for Jenter 11, Gutter 11 og Jenter 12:   Spillerne i disse klassene stiller klar i hallen kl 1800. Ha ferdig inndelte lag som spiller internkamper på 10-15 minutt pr kamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *