Gratulerer med Trener I kompetanse !!!

Vi gratulerer Roald Tvedt og Kåre Halsne fra Staal, samt Frode Liland fra Hjelm med fullført komplett Trener I utdanning.

Delkurs 3 – Samspill – i Trener I utdanningen ble gjennomført på lørdag. Planen var at den ikke helt ukjente Roar Wold skulle være instruktør, men han måtte i all hast reise bort og Kjerand Tangen kom inn i tolvte time som vikar. Tilbakemeldingene fra deltakerne var gode – vikarinstruktøren klarte seg godt og G-13 som stilte opp som markører for kursdeltakerne gjorde en kjempeinnsats – mange takk både til spillere og ledere på dette laget !!

Over de siste 3-4 årene har vi utdannet ganske så mange med Trener I kompetanse, Roald og Kåre er de ferskeste – men vi har også mange som bare mangler ett eller to delkurs før de har full kompetanse. Det har med andre ord vært meget bra oppslutning om trenerutdanningen – det er veldig bra.

Staalskolen tar juleferie, men kommer tilbake med i alle fall Aktivitetslederkurs i februar/mars 2011 – og kanskje også et annet kurs i Trener I utdannigen. Husk på at Aktivitetslederkurset er basiskurset for alle som er trenere/lagledere eller er på en eller annen måte involvert med å følge opp spillere fra 6-7 år og oppover.

Staalskolen

Jan Moe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *