Tap for G13

G13 hadde besøk av SIF 2 hjemme i Strandahallen idag. Etter et surt 1 målstap forrige gang lagene møtes, 23-22 i siste sekund, var guttene klar for revansj. Men med mange frafall til kampen idag, ble fokuset retta mot å holde tempoet oppe, kose seg på banen og prøve å få til noen fine mål. Idag var Tobias B syk. Så Vegard, Kristoffer K, Kristoffer E, Tobias L, Bjarne Jørgen og Haakon fikk hjelp av Lena(J12), Vebjørn, Tore og Sander(G12).
Guttane og Lena starta godt, fikk inn det første målet. Med fint spill med krysninger og fine avslutninger følgte lagene hverandre t 5-5. Da begynte vi å sende lange pasninger istedenfor å spille sikkert med pasning til nærmeste spiller og tapte noen mål på det. SIF kom da opp i en firemålsledelse. Etter en timeout satt pasningene bedre og SIF gikk til pause med bare ett måls ledelse 12-13.
Etter pause kom SIF godt i gang og fikk bedre uttelling på sjansene enn vi fikk til. Selvom Kristoffer E hadde noen flotte redninger endte kampen 21-29 til  SIF 2.

Selvom det ble tap idag, er det kjekt å se at guttene og Lena tar ansvar og prøve på ting vi har trent på på treningene. Vi gleder oss allerede til neste helg! Da er det Riska som står for tur, og kanskje Mathias og er klar for sin første kamp!?  Målscorere idag var; Vegard(8)  Kristoffer(5) Vebjørn(3) Bjarne Jørgen(2) Lena(2) og Tobias L(1) 
Takk for innsatsen gutter og Lena:-)

Hilsen Heidi og Hilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *