GRASROT-SUKSESSEN FORTSETTER!

Gladmelding : Ikke mindre enn 539 ”grasrotere” støttet Staal i 2010, og dette gav det flotte resultatet – kr 241 703 – i klubbkassen!

Norsk Tipping melder at det fremdeles finnes svært mange tippere og Lotttospillere som ikke har tilknyttet seg lag/organisasjon, så potensialet er dermed stort. Vi ber nå samtlige ”staalarar” om å gjøre en ekstra innsats: Bruk den mest effektive vervemåten – nemlig ”munn til munn-metoden” – og snakk med venner, kjente, familiemedlemmer som besteforeldre, tanter og onkler osv. osv. Neste gang de tipper, spiller Lotto, Oddsen, automatterminal får du dem til å gi beskjed hos kommisjonæren om at de ønsker Idrettslaget Staal som grasrotmottaker. De som spiller via internett eller mobil, trenger Staals org.nr 985 336 911.

Husk å nevne at dette koster dem ikke en eneste krone. De 5% som Staal får, trekkes selvsagt ikke fra innsatsbeløp eller gevinstbeløp. Pengene kommer fra Norsk Tippings overskudd! Altså er dette et rent vinn – vinn – opplegg, og laget vårt kan få utrolig mye ”gratis-kroner”.

Når Brodd IL i Stavanger kunne greie ca kr 700 000 i 2010, må vel vi i Staal  greie nærmere en halv million i 2011?

STÅ PÅ !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *