Nytt hærverk på Staaltun

Det har på nytt vært personer inne på Staaltun og gjort hærverk i helgen. Denne gangen er det oppbevaringsrommet til aldersbestemte lag som har fått gjennomgå. Alle hengelåser er brutt opp på samtlige skap og dermed ødelagt. Vi har ikke oversikt over hvilket utstyr som eventuelt er borte og ber derfor alle trenere/oppmenn sjekke for sine lag og melde tapt/skadet utstyr snarest. Det ser ut til at mesteparten av utstyret i skapene har fått være i fred. Alle dører er nå låst og man må derfor ha nøkkel for å komme inn i garagen, bruk kjente med nøkkel om du ikke har dette selv.

Det er mulig å melde skader/mangler etc på nett, bruk gjerne dette da det letter vår registrering over skader. Skjma finner du HER: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnfCW-7gCuKydFFOMTZhNHpkM2xEaEtTdmNKMm5CVXc&hl=no&authkey=CMztlKMG

IL-Staal vil vurdere politianmeldelse overfor forholdet og tar gjerne imot tips om saken på samme skjema eller via mail eller telefon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *