Før kampen: Klepp

Staal tar fredag imot Klepp til treningskamp på Jørpeland. Jærlaget trenes i år av Henry Damsgård etter at Tommy Velde som hadde trent herrelaget de to siste sesongene har tatt over Klepp sitt damelag i eliten. Damsgård har fått med seg to rutinerte profiler fra lokalfotballen som hjelpetrenere. Joakim Førland (Sola, Sandnes, Brodd, Hundvåg m.fl.) og Rolf Magne Olsen (Viking, Haugesund, Vidar, SIF m.fl.)

Klepp havnet på 3. plass i fjorårets sesong og vil nok bli å kjempe i topp 5 i år også så det er ett bra lag som gjester Jørpeland på tross av at laget har slitt med litt lite folk til nå.  Klepp har spilt 4 treningskamper og vunnet mot Voll og Rosseland mens det har blitt tap mot Frøyland og opprykksfavoritt EIK.

Staal imponerte i borteseieren mot Vidar og laget viste at de har blitt mye bedre i press-spill og høy aggresivitet i løpet av vinteren. Nå har en spilt to gode bortekamper etter 1-6 tapet hjemme mot Ålgård og er nok interessert å vise hva de kan til hjemmepublikummet også. Daniel Hawkins, Trond Rossemyr, Kristoffer Ramsland og Jarle Karlsen er alle ute med sykdom, Sindre Fjelde «spares» fremdeles mens Arne Dalehaug er bortreist på bryllupsreise. Dette betyr sannsynligvis at Erlend Danielsen flyttes ned på midtbanen mens nykommer Frank Eilertsen fra Riska får sjansen på topp. Eilertsen hadde ett godt innhopp som spiss mot Vidar og visste prov på stor hurtighet og aggresivitet.

Klepp har veldig god statistikk mot Staal og har vunnet 5 av de 6 siste oppgjørene i serien mot hjemmelaget. Nå er det ikke kamp om poeng men likevel bør Staal kunne forbedre statistikken mot Klepp.

Kampstart på Jørpeland er kl. 18:30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *